Lux și exclusivitate – Case și vile de vânzare în zona Herăstrău

  • de Yaniv Dahan
  • 11 luni ago
  • 0
Lux și exclusivitate – Case și vile de vânzare în zona Herăstrău, Palace Estate

Atunci când vine vorba despre proprietăți unice, lux și exclusivitate, orice oraș dispune de o zonă cel mai bine cotată. Situată central sau cât mai aproape de acesta, locația dispune de unele dintre cele mai speciale și remarcabile construcții din punct de vedere arhitectural, al calității materialelor, finisajelor, elementelor de amenajare și decor utilizate.

De aceea, dacă ești în căutarea unei zone unice în București, la cele mai înalte standarde, ai mereu în vedere, oferta de case/vile de vanzare Herastrau.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei zone unice în București, la cele mai înalte standarde, luați în considerare întotdeauna oferta de case și vile de vânzare Herăstrău.

Prin ce se remarcă casele și vilele de lux de vanzare în Zona Herăstrău?

Proprietățile trebuie să îndeplinească multe criterii pentru a fi considerate exclusiviste și de lux. Prețul cerut este o consecință a unui cumul de caracteristici unice și distincte care le conferă o valoare ridicată.

Iar cei care sunt dispuși să-l plătească sunt de cele mai multe ori buni cunoscători ai specificului pieței și extrem de pretențioși.

Pentru ei și pentru toți cei interesați, iată care sunt cele mai importante aspecte:

O proprietate de lux se observă ușor de la distanță. Dimensiunile impozante, elementele arhitecturale distincte, finisajele de excepție și amplasarea pe un teren generos sunt elemente care nu scapă niciunui observator.

Putem adăuga și faptul că multe dintre aceste proprietăți poartă un nume, de casă, vilă, palat, ce este adesea însoțit de o istorie din care nu lipsesc nume celebre din viața politică, culturală, artistică sau sunt creația unor arhitecți renumiți.

  • O locație deosebită

Pentru că în cazul nostru avem în vedere proprietăți din oraș, acestea sunt situate în zone centrale sau semicentrale, înconjurate de curți generoase, amenajări exterioare bine întreținute și de multă vegetație.

O astfel de casa sau vilă este destul de izolată de agitația și aglomerația orașului, dar suficient de aproape de ceea ce are el mai bun de oferit, ca spirit și stil de viață.

  • Totul la superlativ

Nu putem vorbi despre o casa sau vilă de lux, dacă tot ceea ce ține de arhitectură, materiale de construcție, finisaje și amenajări interioare și exterioare nu este la superlativ. Produsele folosite sunt cu siguranță din categoria lux, unicat, producție manuală, de colecție și în serie limitată.

  • Locuri interioare și exterioare de petrecere a timpului

O astfel de casă sau vilă ar fi incompletă fără un loc special amenajat în curte pentru a petrece cât mai mult timp afară, atunci când vremea este favorabilă. La acest capitol putem include și o terasă la înălțime, o piscină interioară sau exterioară, un jacuzzi sau o saună, o sală de sport, un cinema, o sală de jocuri etc.

  • Dotări și tehnologie de ultimă generație

Dacă specificul construcției este unul modern sau arhitectura o permite, tehnologia nu poate lipsi. Aici putem include: sistem de deschidere automată și blocare a porților sau ușilor garajului, control automat al instalațiilor de climatizare, surse proprii de energie regenerabilă, coordonare de la distanță a aparaturi etc.

Aceste elemente fac parte din specificul unei proprietăți de lux. Oferta de case și vile de vânzare în Herăstrău include și proprietăți de acest tip.

Compare listings

Comparaţie