Best selling Pipera Ilfov apartments for sale

  • de Yaniv Dahan
  • 11 luni ago
  • 0
Best selling Pipera Ilfov apartments for sale, Palace Estate

Unul dintre cele mai dificile lucruri de făcut atunci când cumpărați o proprietate este locația. Poate fi ales pe baza unui număr de factori subiectivi sau aspecte obiective. Dar când vine vorba de calitatea construcției moderne și a dotărilor disponibile, merită să optezi pentru apartamentele de vânzare Pipera / American School.

Pipera este una dintre cele mai selectate si apreciate zone din zona de nord a Bucurestiului. Aici gasiti spre vanzare orice tip de apartament doriti, fie ca este un penthouse, un apartament ultramodern si spatios sau un duplex cu gradina. Apartamentele deosebite de 1, 2, 3 si chiar mai multe camere sunt in oferta mai multor ansambluri rezidentiale

De ce sunt Pipera / American School Apartments cele mai apreciate?

Există numeroase motive pentru care o zonă și proprietățile disponibile au o căutare mult mai mare și sunt mai apreciate. În cazul zonei Pipera/ Școala Americană interesul se bazează pe următoarele aspecte:

Este o zonă în care se găsesc multe opțiuni de apartamente noi, de lux

Un apartament nou vine cu o serie de caracteristici și facilități pe care cu greu le întâlnești la o proprietate mai veche. Este construit după standarde noi, mult mai sigure, oferă o dispunere și împărțire a spațiului mult mai avantajoasă, confortul oferit este cel al unei locuințe actuale. Dacă iei în calcul și faptul că nu trebuie să investești nimic în renovare, ci poate doar în reamenajare, în cazul în care dorești, alternativa este una cât se poate de tentantă.

Locuințe cu amenajări moderne și confort sporit

Materialele de construcție și tehnologiile actuale implementate sunt mult mai eficiente și economice decât în trecut, ceea ce garantează un confort sporit, cu costuri de întreținere mai mici. Există multe opțiuni de dotări și design modern, din care nu lipsesc elementele arhitecturale distincte și amenajările de ultimă generație.

Numeroase opțiuni de relaxare și petrecere a timpului

Multe dintre ansamblurile rezidențiale din zona Pipera dispun de piscine interioare sau exterioare, centre de wellness și spa, săli de jocuri și de sport, locuri de petrecere a timpului și relaxare, restaurante, terase etc.

Școli și grădinițe internaționale

Pentru familiile cu copiii este foarte important să fie aproape de instituții de învățământ recunoscute. Din acest punct de vedere în zonă se află renumite școli internaționale și grădinițe, cu predare intensivă în limbi străine.

Aproape de parcuri și de artere importante de circulație.

În cazul în care preferi să petreci mult timp în aer liber sau să evadezi la sfârșit de săptămână spre zone turistice de sezon, locația este cea mai avantajoasă. Ești foarte aproape de Pădurea Băneasa, Parcul Herăstrău, DN1 și de autostrada A3.

So the Pipera area offers many benefits to those who are looking for an active and modern lifestyle. Whether you want an apartment in a low-rise building with access to the garden or park, or an apartment in a state-of-the-art building with many floors and a spectacular view, here you have the best chance to find something you like .

Pentru mai multe informații și mai multe oferte de apartamente de vânzare în Pipera/ Școala Americană, nu ezita sa soliciti consilierea unui broker imobiliar.

Compare listings

Comparaţie