Avantaje apartamente de închiriat în Zona de Nord

  • de Yaniv Dahan
  • 11 luni ago
  • 0
Avantaje apartamente de închiriat în Zona de Nord, Palace Estate

În cazul în care dorești să închiriezi o locuință în București, în care să te bucuri de cele mai multe avantaje, cea mai bună opțiune este oferită de apartamente de inchiriat Nordului / Zona de Nord. O bună parte dintre proprietățile de aici oferă tot confortul și facilitățile de care ai nevoie pentru un stil de viață activ, sănătos, liniștit și modern.

Dacă optezi pentru un apartament situat într-un imobil nou, calitatea construcției, finisajelor și dotărilor va fi una foarte ridicată. În zonă poți găsi apartamente deosebite, de tip penthouse, duplex, cu terasă, cu piscină, apartamente de 2, 3, 4 și chiar mai multe camere, ce se întind pe suprafețe impresionante.

Care sunt avantajele oferite de aceste apartamente de închiriat din Zona de Nord?

Nevoia de locuire s-a schimbat semnificativ în ultima vreme. Minimul necesar are altă definiție, iar luxul se ridică la standarde din ce în ce mai înalte. Astfel și oferta de apartamente ține pasul și include proprietăți în cazul cărora confortul și calitatea se reinventează mereu.

Apartamentele din nordul Capitalei sunt printre cele mai spectaculoase și speciale dintre cele disponibile în prezent. Iată prin ce se remarcă:

  • Construcții noi cu finisaje de excepție

Multe dintre apartamentele situate în blocurile sau ansamblurile rezidențiale din zonă sunt la cele mai noi standarde în materie de împărțire a spațiului, finisaje și dotări. Proiectele moderne au luat în calcul toate nevoile și preferințele clienților actuali, mai mult spațiu util, balcoane mai generoase, mai multe băi și locuri de depozitare.

  • Apartamente de dimensiuni generoase

În zona Nordului poți închiria apartamente de dimensiuni mult mai mari. Camere sunt spațioase, livingul este generos, bucătăria este încăpătoare, în funcție de numărul de camere sunt disponibile mai multe bai. Majoritatea apartamentelor au logie, balcon sau terasă.

  • Administrare modernă

Fiind realizate după model occidental, tehnologiile și sistemele de încălzire și climatizare oferă condiții climatice optime, cu eficientă energetică sporită. Multe blocuri dispun de servicii de administrare și facility management, curățenie și pază privată.

Există ansamblurile rezidențiale în care se găsesc apartamente unice, întinse pe suprafețe imense, pe două etaje, de tip duplex sau penthouse. Unele ansambluri și chiar apartamente dispun de piscină acoperită, sală de fitness, saună, săli de jocuri și centre de wellness și spa.

  • Aproape de parcuri și de locuri de petrecere a timpului liber

Zona este împrejmuită de parcuri și vegetație, ceea ce permite ca aerul respirat să fie mult mai curat și mai oxigenat. Astfele locuitori zonei au mult mai multe posibilități de a petrece timpul liber în natură sau în spații libere ideale pentru a face sport.

  • Aproape de centru

Zona se afla la distantă foarte mică de centrul Capitalei. Astfel poți avea acces rapid la zone de distracție sau la ceea ce se întâmplă în cele mai importante puncte culturale și artistice ale Metropolei.

Compare listings

Comparaţie